You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
BGN
Български

Teddy's Secret

  • Кошница
  • Вашата кошница е празна!

Любими 0

За нас


С внимание и грижа за вас

Нашият магазин е повече от обикновен онлайн търговец на дребно. Ние продаваме не само висококачествени продукти, но и даваме на нашите клиенти положително онлайн пазаруване. Тук може да се потопите в свят от наситени и бляскави цветове, създадени да впечатляват! С тях няма как да останете незабелязани. Ние работим, за да направим живота ви по-красив и приятен!


над 200
налични продукта
95 %
от клиентите ни се връщат отново
над 250

регистрирани потребители

Нашият магазин

За удобство на избора

Ние мислим за удобството по ваш избор. Нашите продукти са снабдени със звезди, които би трябвало да помогнат на колебливите купувачи да вземат решение. Нещо повече, можете да търсите в нашия сайт, ако знаете точно какво търсите или използвате куп различни филтри, които ще ви спестят значително време и усилия.
Доставка до цялата страна

Ние доставяме нашите стоки в цялата страна. Независимо къде живеете, поръчката ви ще бъде доставена навреме и ще бъде доставена директно до вратата ви или до всяко друго място, което сте посочили. Пакетите се обработват изключително внимателно, така че поръчаните продукти ще ви бъдат предадени безопасно и сигурно, точно както очаквате.

Най-високото качество на продуктите

Гарантираме най-високото качество на продуктите, които продаваме. Няколко години на успешна работа и стотици на щастливи клиенти ни карат се чувстваме сигурни в това. Освен това, всички продукти, които продаваме, преминават през задълбочен контрол на качеството, така че никакво несъответствието на характеристиките не може да избяга от погледа на нашите професионалисти.Мнения

Teodora Koleva

“Уникални пигменти! Нито една снимка не може да покаже реалната красота на продуктите, трябва да се видят на живо top! ”

Nayle Darakchi

“Уникални! Качество на ниво, обслужване на ниво! ”

Vivi Kostova

“Top! The best!!!!!! ”

Gala Ls

“Уникални продукти! На живо са още по-блестящи и наситени! Препоръчвам ги горещо! Страхотно отношение и опаковки! Искам всички цветове! :) ”